Hoeveel kost een iCOAST website?

Een OnePage kost maandelijks 49 euro. De meer uitgebreidere OnePlus komt op  maandelijks 69 euro. Ga je voor het uitgebreide OnePlus Platinum dan betaal je eenmalig 499 euro en maandelijks 99 euro. Bij de OnePlus Platinum zitten dan wel extra opties inbegrepen, zoals domeinnaam en mailboxen. De prijzen zijn exclusief 21% Belgische btw.

Waarom zou ik kiezen voor een iCOAST website?

Omdat je met iCOAST je horecazaak niet alleen een moderne en snelle website geeft, maar ook kan rekenen op een persoonlijke service. Zodat je site ook steeds up to date blijft. Dat alles aan aantrekkelijke tarieven die voor elke horecazaak haalbaar zijn. Horeca-uitbaters die echt willen “ontzorgt” worden, gaan voor een website bij iCOAST.

Hoelang duurt de overeenkomst?

De duurtijd van het abonnement bedraagt 12 maanden. De overeenkomst wordt elk jaar op de vervaldag stilzwijgend verlengd voor een nieuwe periode van 12 maanden. Tenzij je 3 maand op voorhand opzegt.

Wat zijn de betalingsmodaliteiten?

Eens je website opgeleverd is ontvang je jouw factuur met de eenmalige setupkost en het eerste maand abonnement. Daarna ontvang je maandelijks een factuur met het abonnement. Betalen kan gewoon via overschrijving.
Je kan er ook voor kiezen om per jaar te betalen. In dat geval geniet je een globale korting van 5% op het abonnement.

Hoe snel heb ik mijn nieuwe website?

Ons objectief is om je horecazaak binnen de 4 weken van een nieuwe, moderne website te voorzien. Let wel, we kunnen deze termijn maar garanderen indien alle materiaal voor je website (zoals foto’s, je logo, teksten …enz.) werd ontvangen. Vermijd dus zelf vertraging door tijdig alles aan te leveren. Bij heel drukke periodes (meerdere bestellingen tegelijkertijd) kan het zijn dat de voorziene levertijd iets langer duurt. Hiervan verwittigen we je steeds op voorhand.

Is de hosting en mijn domeinnaam inbegrepen?

Met je iCOAST website krijg je een premium hosting bij onze partner Blauridder. Dit is een ISO9002 gecertificeerde hosting met 99,999% uptime en is volledig inbegrepen in het abonnement.De jaarlijkse kost voor de registratie van je domeinnaam is niet inbegrepen in het iCOAST-abonnement. Je kan je bestaande domeinnaam ofwel behouden bij je huidige provider of overbrengen naar Blauridder. Een .be of .com domeinnaam heb je bij ons voor amper € 26 / jaar. Voor de andere opties zoals mailboxen, klik je hier.

Kan ik de inhoud van mijn iCOAST website updaten?

Ja, dat kun je zeker. Het is net onze bedoeling dat je niet een statische website krijgt die jaren onveranderd blijft, maar wel een actuele site waar leven in de brouwerij is. Uniek is dat je, afhankelijk van je formule, 2 tot 6 keer per jaar je site zonder meerkost kan laten bijwerken (inhoud zoals foto’s, video, menukaart…enz. maar niet het design) door ons. Eenvoudig aanvragen via help@icoast.be volstaat. Daarnaast heb je ook zelf toegang tot het CMS (Content Management System), zeg maar de back office van je website, waar je ook zelf zaken kan aanpassen.

Kunnen jullie ook mijn sociale media verzorgen?

Zeker, ook daarvoor kun je bij ons terecht. Van een opleiding sociale media voor jou en je medewerkers tot een volledig beheer van je sociale media kanalen. We werken steeds op maat van je bedrijf, je noden en je budget. Neem contact met ons op voor een offerte op maat?

Waar kan ik terecht voor ondersteuning?

We helpen je graag verder via help@icoast.be – we antwoorden steeds binnen de 24 uur. Ook op feestdagen of tijdens het weekend. Daarnaast kun je rekenen op een regelmatige opvolging, want ons doel is geen tevreden klanten maar uiterst tevreden klanten.

bestel bij de specialist

voor horeca-websites

altijd actueel

dankzij content updates

SSL beveiliging

https is steeds inbegrepen

premium hosting

powered by Blauridder